Een uniek cadeau voor u tijdens de corporatiedag!

Tijdens de corporatiedag delen wij onze kennis over de inzet van BIM voor beheer. Wat is BIM precies en waar kan het voor worden ingezet? In onze kennissessie nemen wij u mee in de basis van BIM voor beheer en geeft onze BIM expert praktische tips hoe u BIM kan inzetten voor beheer en onderhoud.

BIM Made Easy cadeau? Ja!
Tijdens de corporatiedag geeft Tekenplus u de unieke kans om een complex naar uw keuze in BIM Made Easy uit te laten werken. Van dit complex ontvangt u een BIM model (+ Revit en IFC), 2D plattegronden en een unieke visualisatie in Vabi Vastgoeddata. Ook krijgt u een gecertificeerd Nen2580 rapport en de MJOB hoeveelheden (o.b.v. NL/sFb codering) cadeau.
Hoe dat werkt? Wij nodigen u graag uit voor onze kennissessie of maken kennis bij onze stand!

BIM Made Easy
Tekenplus maakt zich sterk om het beheer en onderhoud voor corporaties eenvoudig en betaalbaar te maken. Dit doen wij middels de BIM Made Easy methodiek. Middels deze methodiek heeft u een uniek 3D inzicht in de woning of het complex met de daarbij behorende oppervlakten en hoeveelheden. Daarnaast heeft u direct de 2D plattegrond paraat. Ook bieden wij bij BIM Made Easy de mogelijkheid tot een koppeling met uw MJOB pakket en een gecertificeerd Nen2580 rapport. Wilt u meer weten over BIM Made Easy? Bekijk dan onze website via de volgende link: BIM Made Easy

Heeft u 31 mei al in uw agenda staan?
Direct inschrijven voor de corporatiedag