3D Digital Twins

  • Alles op orde en inzichtelijk via 1 bron
  • Data, hoeveelheden en oppervlakte altijd op orde, ook na mutatie
  • Geen losse excellijsten of versnipperde gegevens meer, zoeken is verleden tijd
  • Makkelijk in gebruik, uw organisatie en ketenpartners werken eenvoudig met het model S
  • 70% goedkoper dan het traditioneel inzetten van BIM
  • Dubbele inspecties verleden tijd
  • MJOB gegevens accuraat en oppervlakten voor de NEN2580 direct inzichtelijk

 

Altijd klaar voor nieuwe wet- en regelgeving middels uw BIM model Digital Twins BIM?

Slim en eenvoudig! Makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Door het BIM model en de data middels een webbrowser beschikbaar te stellen bent u niet afhankelijk van losse zware bestanden of programma’s. De data is zo weergegeven dat deze toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen. Middels het 3D model is uw 2D plattegrond eenvoudig op te vragen en zorgt deze methodiek voor bijvoorbeeld inzicht en overzicht van uw bezit op adresniveau.

Alle data op orde volgens een protocol in een BIM Model

De BIM modellen worden op basis van ILS / IFC standaarden ontsloten voor gebruikers. Dus niet alleen uw organisatie maar ook uw  ketenpartners kunnen met het BIM model werken. De BIM modellen worden weergegeven in de cloud en zijn dus ook in te zien op een tablet.

Betaalbaar en efficiënt

Slimme tekenmethodiek zonder onnodige details zorgt voor tijdwinst en een automatiseringsslag zodat BIM betaalbaar blijft. Daarnaast zijn uw gegevens na een mutatie of inspectie eenvoudig aan te passen waardoor uw digitale bezit altijd op orde is, hierdoor zijn dubbele inspecties of extra handelingen verleden tijd. Door een unieke koppeling met uw MJOB pakket zorgt u voor een vereenvoudiging van dit proces. Daarnaast kunt u deze gegevens voor meerdere doeleinden inzetten, onder andere voor uw woning waardering systeem.

Splitsing van oppervlakten

U krijgt een uniek inzicht in uw model door een automatische splitsing van oppervlakten (van complex, ruimtes tot bouwdeel) voor uw onderhoud en Nen2580. Tekenplus maakt zich sterk om het beheer en onderhoud voor u eenvoudig en betaalbaar te maken. U bent altijd welkom om vrijblijvend informatie op te vragen.