“Een betaalbare slimme tekenmethodiek waarbij vastgoed digitaal gecentraliseerd wordt”

Vastgoeddata wordt een steeds belangrijkere bron binnen woningcorporaties en utiliteitsbouw. Uit deze data worden meerdere zaken gehaald voor de besluitvorming van uw bezit. Bijvoorbeeld voor een meerjarenonderhoudsbegroting, waardering voor het vastgoed of bijvoorbeeld de NEN2580. Hiervoor zijn gegevens nodig van bijvoorbeeld oppervlaktes en materialen. Tekenplus ziet dat de vraag voor het kwalitatief op orde krijgen en centraliseren van deze data steeds vaker een vraag is. Door u te helpen met het inventariseren, het op orde krijgen van deze data worden deze zaken gecentraliseerd en inzichtelijk gemaakt. Vaak bestaat BIM nog uit losse zware bestanden waarmee slechts enkele experts binnen de organisatie kunnen werken, door deze methodiek is de data beschikbaar voor de gehele organisatie. Gemiddeld zorgt dit voor 30% tijdsbesparing. Losse Excel lijsten en versnipperde data is op deze manier verleden tijd, iedereen werkt middels 1 bron. Onze kijk op BIM, onze kennis en ervaring over de behoefte van onze klanten zorgen we ervoor dat de modellen alleen de noodzakelijke informatie bevatten. Hierdoor laten we onnodige details weg binnen het 3D model. Daarnaast zorgt een automatiseringsslag  ervoor dat BIM werkbaar maar ook zeker betaalbaar blijft.

Producten

Alles op orde en inzichtelijk via 1 bron

Data, hoeveelheden en oppervlakte altijd op orde, ook na mutatie

Geen losse excellijsten of versnipperde gegevens meer, zoeken is verleden tijd

Makkelijk in gebruik, uw organisatie en ketenpartners werken eenvoudig met het model

Slimme besparing

70% goedkoper dan het traditioneel inzetten van BIM

Dubbele inspecties verleden tijd

MJOB gegevens accuraat en oppervlakten voor de NEN2580 direct inzichtelijk

Altijd klaar voor nieuwe wet- en regelgeving middels uw BIM model

Digital Twins 

BIM? Slim en eenvoudig!

Makkelijk en toegankelijk voor iedereen

Door het BIM model en de data middels een webbrowser beschikbaar te stellen bent u niet afhankelijk van losse zware bestanden of programma’s. De data is zo weergegeven dat deze toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen. Middels het 3D model is uw 2D plattegrond eenvoudig op te vragen en zorgt deze methodiek voor bijvoorbeeld inzicht en overzicht van uw bezit op adresniveau.

Alle data op orde volgens een protocol in een BIM Model

De BIM modellen worden op basis van ILS / IFC standaarden ontsloten voor gebruikers. Dus niet alleen uw organisatie maar ook uw  ketenpartners kunnen met het BIM model werken. De BIM modellen worden weergegeven in de cloud en zijn dus ook in te zien op een tablet

Betaalbaar en efficiƫnt

De slimme tekenmethodiek zonder onnodige details zorgt voor tijdwinst en een automatiseringsslag zodat BIM betaalbaar blijft. Daarnaast zijn uw gegevens na een mutatie of inspectie eenvoudig aan te passen waardoor uw digitale bezit altijd op orde is, hierdoor zijn dubbele inspecties of extra handelingen verleden tijd. Door een unieke koppeling met uw MJOB pakket zorgt u voor een vereenvoudiging van dit proces, daarnaast kunt u deze gegevens voor meerdere doeleinden inzetten, onder andere voor uw woning waardering systeem.

Splitsing van oppervlakten

U krijgt een uniek inzicht in uw model door een automatische splitsing van oppervlakten (van complex, ruimtes tot bouwdeel) voor uw onderhoud en Nen2580.

 

Tekenplus maakt zich sterk om het beheer en onderhoud voor u eenvoudig en betaalbaar te maken. U bent altijd welkom om vrijblijvend informatie op te vragen

Informatie

 

 MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR