BIM voor beheer? Tekenplus deelt haar kennis tijdens de corporatiedag

Het programma voor de corporatiedag is bekend! De corporatiedag is een dag vol interessante sprekers, workshops en kennissessies waarbij inhoud, interactie en inspiratie centraal staan.

Ook Tekenplus deelt deze dag haar kennis, dit doen wij in een kennissessie over BIM voor beheer.

Kennissessie BIM voor beheer
Wat is BIM precies en waar kan het voor worden ingezet? Wat is bijvoorbeeld het verschil in detailniveau tussen nieuwbouw en bestaande bouw? Wat is een IFC of een informatieleveringsspecificatie (ILS)? Wat doen andere corporaties op dit vlak? Zomaar een aantal vragen die boven komen als u net begint met het verdiepen in BIM. In deze sessie nemen we u mee in de basis van BIM voor beheer en geeft onze BIM expert praktische tips hoe u BIM kan inzetten voor beheer en onderhoud.

Tijdens deze kennissessie nodigen wij u graag uit om vragen te stellen en ervaringen te delen. Onze spreker heeft kennis van het strategisch inzetten van BIM binnen corporaties tot aan het tekenen en programmeren in het tekenpakket.

Een uniek cadeau!
Tijdens de corporatiedag geeft Tekenplus elke corporatie een unieke kans tot kennismaking met BIM voor beheer. Dit doen wij door een complex naar uw keuze uit te werken in BIM Made Easy. Hoe dat werkt? Wij vertellen u binnenkort meer! Houd voor meer informatie onze LinkedIn, Twitter en website in de gaten.

Heeft u interesse om onze kennissessie bij te wonen of bent u benieuwd naar de rest van het programma van de corporatiedag?
Aanmelden kan via www.decorporatiedag.nl.